Obiective Turistice

Rezervatia de fag de la Dragomirna

Rezervația de fag de la Dragomirna se află pe teritoriul comunei Mitocu Dragomirnei și face parte din trupul de pădure Chilia, fiind situată la o altitudine care variază între 380-450 m.

+Mai Multe

Biserica Adormirea Maicii Domnului

Biserica "Adormirea Maicii Domnului" din Mitocu Dragomirnei este o biserică ortodoxă construită în perioada 1820-1825 de către credincioșii ortodocși români din satul Mitocu Dragomirnei (comuna Mitocu Dragomirnei, județul Suceava). Ea se află situată pe vârful unui deal, în apropiere de școală.

+Mai multe

Biserica romano-catolică

Biserica "Înălțarea Sfintei Cruci" din Mitocu Dragomirnei este o biserică romano-catolică construită în anul 1894 în satul Mitocu Dragomirnei (județul Suceava). Ea se află pe o uliță a satului, în apropiere de școală, biserica ortodoxă și cimitir.

+Mai multe

Manastirea Dragomirna

Mănăstirea Dragomirna este un complex mănăstiresc fortificat din România, construit în perioada 1602-1609 în satul Mitocu Dragomirnei din comuna omonimă (aflată în prezent în județul Suceava) de către mitropolitul Anastasie Crimca al Moldovei. Ea este situată în apropierea pădurii Dragomirna, la o distanță de 12 km nord de orașul Suceava. Biserica mănăstirii are hramul Pogorârea Sfântului Duh (sărbătorit în duminica de la 50 de zile după Paști).

+Mai multe
Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Detalii